VAGA FEMINISTA 8 de Març 2019

Les dones de tot el món hem estat convocades a una VAGA FEMINISTA el proper 8 de març.

Com cada 8 de març, l’any passat, milions de dones a tot el món vam protagonitzar una vaga feminista. Però no n’hi ha prou!

Les nostres vides segueixen marcades per les desigualtats, per les violències masclistes, per la precarietat, per les exclusions socials i laborals, pels desnonaments dels habitatges, pel racisme i la manca de responsabilitat de la societat patriarcal i de l’estat en els treballs de cures.

Perquè en els últims anys des del moviment feminista intergeneracional, creixent en nombre i en energia, impulsem i desenvolupem propostes i idees per pensar en altres vides i un altre món. Som milers, milions, les dones disposades a aconseguir-ho, i anem a per totes.

El 2019 volem arribar més lluny i visibilitzar amb una vaga més àmplia de la de 2018 la nostra força, la nostra ràbia i dolor i alhora la nostra alegria compartida de saber-nos fortes. Volem que ningú pugui mirar a un altre costat davant de les nostres propostes i la nostra centralitat en el món.

Per això la Comissió Coeducativa del Serra de l’Obac ens sumem a la convocatòria de la Comissió 8 març del moviment feminista per celebrar una vaga feminista participant activament dels actes que tindran lloc a Terrassa. És una vaga que va més més enllà del que s’identifica com una aturada laboral, perquè la participació de les dones és nuclear en totes les esferes de la vida, i la vaga ha d’assolir també altres treballs i espais: el de les cures, el consum, la vida estudiantil i associativa.

El 8M les dones aturarem el món!

Tenim 8000 motius i més!