Sol.licitut de Col.laboració Estudi ADPI

Benvolgudes famílies,

Volem informar-vos d’un estudi que s’està portant a terme a la Universitat de Barcelona i que creiem pot ser del seu interès.

Es tracta d’una investigació que té com a objectiu conèixer la relació entre l’alimentació durant els primers mesos de vida i el desenvolupament psicosocial a la infància.

Des de la Universitat de Barcelona ens hem posat en contacte amb la Junta Directiva de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes per a sol·licitar la col·laboració de les famílies de la seva escola. Busquem mares o pares amb un o diversos fills entre els 2 i els 7 anys que vulguin participar voluntàriament responent als qüestionaris que trobaran al següent enllaç o mitjançant el codi QR inserit:

I

Les dades dels participants seran tractades de forma confidencial i únicament s’utilitzaran amb finalitats docents i d’investigació.

En finalitzar la investigació s’enviarà a tots els participants que facilitin un correu electrònic un informe personalitzat amb els seus resultats a l’estudi. A més participaran en el sorteig d’una targeta regal de Zara amb 50 €.

Us animem a participar i a compartir tantes vegades com vulguin l’enllaç i el codi QR de l’estudi.

Per a qualsevol dubte sobre l’estudi poden contactar amb l’equip investigador al correu electrònic següent: estudioADPI

Cordialment,

Gemma López

Investigadora de l’Estudi ADPI

Universitat de Barcelona

Libre de virus. www.avast.com