Recollida de firmes Ins Can Roca

Com ja sabeu, desde l´Ampa de l´Ins Can Roca, s´estàn recollint firmes per demanar que comencin ja les obres d´aquest institut al carrer Fàtima, ja que ara mateix estàn ubicats en barracons a l´avinguda Bèjar.

El passat dijous 15 d´Octubre, en vem reunir amb ells junt amb Ampes d´altres escoles i també altres entitats per informar-nos de com anava aquest tema i que pensen fer al respecte.

Els alumnes de l´institut Can Roca no tenen pràcticament zona d´esbarjo i quan han de fer educació física, han d´anar al Club Natació Terrassa perque al centre no tenen on fer-ho.

El termini que donen ara per tenir enllestides les obres es a 30 mesos vista tot i que ja tenen aprovat el projecte i el presupost econòmic.
Aquest any ja surt una promoció de 4at d´ESO que ha de passar a Batxillerat i entraran 3 linees de 6è, i evidentment no hi tenen espai per asumir aquesta quantitat d´alumnes.

Us deixo l´enllaç perque pugueu signar online

https://www.change.org/p/sr-lluis-baulenas-sr-lluis-baulenas-i-casas-serveis-territorials-d-ensenyament-al-vall%C3%A8s-occidental-hble-sra-irene-rigau-i-oliver-consellera-d-ensenyament-de-la-generalitat-de-catalunya-que-contruyan-el-ins-can-roca-de-terrassa-ya

Us anirem informant de tot el que es vagi fent respecte a aquest tema, que creiem es un tema que ens afecta molt