Qui hi ha darrera de l’Ampa

Avui crec que es un bon día per recordar qui hi ha darrera de l’Ampa.

L’Ampa es una associació formada per pares i mares de l’escola. Una petita part d’aquesta associació, forma la junta directiva de l’Ampa, que son pares i mares que treballen de manera activa , altruista i diaria per tota la resta de families socies i també per tots els nens i nenes de l’escola, siguin socis o no.

Per poder treballar més àgilment, l’Ampa està formada per comissions. Cada comisaió s’encarrega d’una part de la feina. Així ens trobem la comissió de tresoreria, extraescolars, menjador, festes, carnestoltes, socis i mobilitat.

Precisament de la comissió de mobilitat hem de parlar avui.

La comissió de mobilitat es una comissió que vetlla per la seguretat de tots els nostres fills i filles. Si, si, dels teus també. Ah, que no ets soci?, doncs també dels teus.

Tenim la grandísima sort que la nostra comissió de mobilitat treballa molt i es mou molt, i encara que solament portem un any amb la comissió formada, ja som part del “Camí Escolar”. I qué es aixó? Aquí podreu trobar tota la informació https://camiescolarterrassa.cat/

Com ja sabeu, tenim restringida la circulació de cotxes a Av Lacetània, en horari d’entrada i sortida escolar. Aixó vol dir que desde un quart d’hora abans fins un quart d’hora després d’entrar o sortir els nostres fills i filles, NO ES POT ACCEDIR A AQUESTA PART DEL CARRER.

Es per aixó que hi ha una tanca que la comunitat educativa (profesors, pares, mares, alumnes, personal de servei…) s’encarrega de possar i treure, i una senyal posada per l’AJUNTAMENT DE TERRASSA on ho indica.

foto 2

I AIXÓ VOL DIR QUE ESTÀ PROHIBIT CIRCULAR EN AQUELLS HORARIS QUE MARCA LA SENYAL.(estigui o no la tanca posada)

Ahir, per segona vegada desde que tenim aquesta senyal, una persona de l’Ampa va haber de pasar-ho malament per intentar vetllar per la seguretat dels nostres fills i filles. Una altre vegada hi havia cotxes circulant a la sortida de les 16:30 i la majoría quan se’ls hi va explicar que no es podia circular, encara que ho posa a la senyal pot passar que algú no la hagi vist, va reaccionar de manera correcta. Però no tots.

I la veritat es que es ens fa molta pena tot això. Creiem que no es necessari.

Però no ens cansarem de repetir que ho fem per tots els nens i nenes de la nostra escola. Perquè els alumnes  tenen el dret de poder estar tranquils i no haber d’estar controlant els cotxes a la porta de la seva escola.  I sobre tot els dies de pluja es més important encara que ho tinguem clar.

Tot el nostre recolzament a la mare, membre de l’Ampa, i a tots els pares i mares, socis o no, que es van apropar a donar un cop de mà ahir a la tarda per intentar vetllar per la seguretat dels nostres petits. Gràcies, moltes gràcies. Gràcies per fer de l’entorn escolar un lloc segur per tots. Moltísimes gràcies.

Tenim la sort que la nostra escola es troba ubicada a un lloc privilegiat on hi ha molt d’aparcament als voltants. No fa falta accedir a la port a de l’escola. Però si ho fem, si entrem abans de l’horari en que està prohibit, hem de tenir en compte que no podrem moure el cotxe fins que pasi aquest horari. Solament aixó.

images