Nova temporada de “El Vallès Educa”

Avui dimarts dia 10 de novembre tenim el plaer de comentar-vos que iniciem la segona temporada de “El Vallès Educa”. La nostra idea és continuar amb la tasca de posar en valor i donar visualització als projectes o activitats que realitza la comunitat educativa a les escoles o instituts.

També ens complau anunciar-vos, que gràcies a vosaltres i a l’èxit d’audiència de la temporada anterior, el nostre programa creix i amplien la nostra cobertura a el Vallès Oriental. Per tant, avui a les 18:30/21:30 a Canal Terrassa i a les 18:30/22:30 a Vallès Oriental TV us mostrarem tres nous reportatges.

Al primer reportatge d’avui ens acostem a l’Escola Bisbat d’Egara de Terrassa on vam passar tot un matí amb els alumnes de P3. L’objectiu es conèixer com els més petits d’una escola passen els primers mesos dins l’aula i com és el procés d’adaptació que han de viure. Amb els mestres de l’escola parlarem de quines dificultats passen els nens i nenes i com se’ls pot ajudar durant aquests primers moments.

Al segon reportatge visitem el Museu de Ciències Natural de Granollers juntament amb els alumnes de l’Escola Pia. Amb aquest reportatge, fem una primera visita al Vallès Oriental per conèixer un dels millors equipaments educatius que hi ha la comarca i gaudirem amb els joves de l’Escola Pia del seu Planetari. A més, parlarem de com els museus poden ajudar als centres educatius en la seva tasca formativa.

Al darrer reportatge del programa d’avui anirem a l’Insitut Vacarisses, únic centre de secundària d’aquesta població del Vallès Occidental. La temporada passada vam conèixer com les escoles treballaven el pas de la primària a la secundària i ens ha semblat interessant donar aquesta segona part de com els instituts treballen l’adaptació dels nens de primer d’ESO.

No puc acabar aquest primer text que us fem arribar aquest curs sense mostrar l’agraïment de tot l’equip de El Vallès Educa. Per la nostra part, esperem durant tot el curs continuar fent reportatge que puguin ser interessants per la comunitat educativa i us convidem a fer-nos arribar noves propostes. I recordeu que ens podeu seguir a twitter @valleseduca o a facebook per conèixer el treball que anem fent dia  a dia.

Salutacions cordials,

Ramon Roa

Director de El Vallès Educa