Les Rues del Serra

Estimades famílies,

AVUI ÉS CARNAVAAAAL!!!!

A hores d’ara estaríem acabant els darrers preparatius de la carrossa, intentant fer funcionar un generador que any rere any ens dona ensurts, maquillant-nos, retrobant-nos a la rambla, i fins i tot, moltes famílies hauríeu passat la vetlla acabant la disfressa.

Però malauradament aquest any no podem celebrar-lo com sempre hem fet a l’AFA, per aquesta raó hem pensat en fer un recordatori de les 11 rues que hem participat.

1. Els ous del Serra

2. Arbres fruiters

3. Sóc una pizza

4. Serra escolars

5. Serracrispetes

6. Bajo el mar

7. En obres

8. Al Serra de l’Obac tot ben embolicat

9. L’aigua és nostra

10. Las pájaras del Serra

11. Som persones, No titelles

De ben segur que aquelles famílies que porteu molts anys participant amb nosaltres us porta molt bons records aquest petit vídeo recull d’algunes fotos de les 11 rues.

El vídeo ha estat creat per una de les nostres col·laboradores més antigues, 13 anys al costat de l’AFA i 6 dels quals sent la tresorera de l’associació. Has estat un gran pilar per l’AFA i la millor consellera que ha pogut tenir la darrera junta. Aquest curs ens deixes perquè acabes la teva etapa escolar i ja els teus infants estaran en l’etapa d’institut.

Sé que te’n vas amb regust, perquè no hem fet com detall per les famílies sòcies una gorra amb el logo AFA, però espero que aquest petit homenatge et faci veure que ets molt important per a nosaltres.

Mil gràcies per tot Ester López!!!!

Aaahhh i no oblideu que encara esteu a temps per enviar les vostres fotos i vídeos pel concurs de Carnaval!!!!

Desitgem que gaudiu molt del carnestoltes confinat

Una forta abraçada

AFA Serra de l’Obac