La Marató Solidària del Serra

Benvolgudes famílies, 

Ens complau comunicar-vos la creació d’una nova comissió, la qual es va aprovar en assemblea el curs 2019/2020. L’objectiu serà realitzar petites accions de caire solidari. Des d’aquesta comissió volem promoure la solidaritat entre les famílies, donant suport a diferents projectes i/o proposant noves activitats al respecte. 

Per tal de portar a terme la primera acció que volem realitzar necessitem la vostra participació. Destinarem un euro de les quotes de l’AFA, ja pagades, per donar suport a una entitat que vosaltres, famílies, haureu de proposar per després escollir entre tots i totes.

Per això us demanem que si coneixeu alguna entitat que necessiti aquesta petita aportació ens ho feu saber abans del 15 de desembre.

Ens heu de fer arribar les vostres propostes al correu info@afaserradelobac.org amb les següents dades:

  • Número de família sòcia
  • Nom, cognoms i curs de l’infant soci
  • Nom de l’entitat i logo (si en té)
  • Petita explicació de l’entitat amb fotos sobre accions fetes (si en teniu), i en cas que estiguin en aquests moments realitzant alguna acció, breu explicació de la mateixa (exemple recollida d’aliments per Nadal,…).

Són imprescindible totes aquestes dades per poder participar.

Un cop rebem tots els vostres suggeriments, anunciarem totes les entitats proposades per realitzar la votació entre totes i tots. 

Esperem amb molta il·lusió les vostres propostes.

Atentament;

Comissió Solidària