JORNADA D’INICIACIÓ ESPORTIVA (JIE) BMX DISSABTE, 17 DE MARÇ DE 2018 A LES 12:10H.

Benvolgudes famílies de P3, P4, P5, 1r i 2n

Mitjançant la present us convidem a assistir a la propera Jornada d’Iniciació Esportiva que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental al Club BMX de Terrassa. Els nens/es han d’estar allà a les 12:10h. Busqueu els monitors amb el polo de color verd, del Serra de l’Obac.

Aquesta jornada iniciarà als nostres infants de P3 a 2n en l’activitat de BMX. L’activitat esportiva estarà organitzada en diferents estacions en les que es realitzaran exercicis i jocs relacionats amb el BMX. La durada de cada prova serà de 15 minuts aproximadament. Els participants poden portar la seva bicicleta (tricicles no) i es valorarà si son adequades per l’activitat. L’organització disposarà de bicicletes sense rodes.

Si esteu interessats en venir, heu d’inscriure els/les vostres fills/es omplint el formulari que hi ha a la web de l’Ampa. Aquesta activitat té un cost de 7,50 euros, 6,50 euros per l’assegurança i 1 euro per fer l’activitat. L’Escola es farà càrrec del cost de 6,50 euros de l’assegurança com a sortida escolar si sou socis. L’AMPA es farà càrrec de l’euro de l’activitat en cas de que realitzin alguna activitat esportiva a l’escola. En el cas de no realitzar cap activitat esportiva, les famílies hauran d’abonar un euro de l’activitat. Teniu de temps fins el dilluns 12 de març inclòs per apuntar-vos, passada aquesta data per nova normativa del Consell Esportiu no s’acceptarà cap inscripció més. Gràcies

ENDAVANT SERRA !!!

Comissió d’Esports Escola Serra de l’Obac. Terrassa, 6 de març de 2018

vnd.google-apps.forminscripció JIES

Libre de virus. www.avast.com