JIE Atletisme

Jornades d’Iniciació Esportiva P3-P4-P5-1r-2n 

Aquestes jornades tenen com a objectiu iniciar als infants en la pràctica esportiva de diferents disciplines no habituals a la pràctica escolar. 

CONVOCATÒRIES: Atletisme Dissabte 8 de febrer De 9h a 11h

BMX Dissabte 14 de març a concretar

Escape Room Dissabte 9 de maig a concretar

Judo A concretar

Cloenda Dissabte 6 de juny A concretar 

*Els Infants sempre hauran de venir acompanyats d’un adult i portar roba còmoda; obligatori portar xandall del Serra. 

INFORMACIÓ JORNADA ATLETISME: 

DESCRIPCIÓ I DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT Les característiques de les proves seran salts, curses i llançaments molt semblants a les clàssiques de l’atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels nens i nenes d’aquestes edats. Es farà per sistema de rotació de grups, d’una prova a l’altra, f in s completar el recorregut de les 6 estacions. Cada una de les proves durarà aproximadament 15 minuts. 

LLOC DE REALITZACIÓ: Pistes Municipals d’Atletisme de Can Jofresa de Terrassa. 

HORARI: Concentració: 9h Horari activitat: de 9h30 a 11h 

INSCRIPCIONS: Heu d’emplenar el formulari publicat a la web de l’AFA. Aquesta activitat té un cost de 8 euros (7€ per l’assegurança + 1€ per l’activitat), l’AFA es farà càrrec del cost de les famílies Sòcies. En cas de no ser soci s’haurà d’abonar els 8€ fent un ingrés al número de compte ES88 0081 0334 640001204024 abans del darrer dia d’inscripció. En cas de falta no justificada prèviament, l’infant quedarà exclòs de la participació a la resta de Jies del curs 2019/2020. 

DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: Diumenge 2 de febrer de 2020, a les 12h. Contacte: info@ampaserradelobac.org