Inscripció extraescolars 2018-2019

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS DEL 02 AL 13 DE JULIOL

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dilluns 02 de juliol s’inicia el període d’inscripcions a les activitats d’extraescolar. Si us plau, reviseu el NOU DOSSIER D’ACTIVITATS CURS 2018/2019 ja que hi ha canvis respecte al què es va publicar anteriorment.

En aquest document trobareu la informació sobre les activitats extraescolars que organitza l’AMPA per al proper curs 2018/2019, adreçades a les famílies sòcies.

Totes les activitats que es fan a l’escola tenen el mateix horari, de 16h30 a 18 hores (excepte English4lunch i Mètodo Wits), i totes s’iniciaran el 1 d’octubre (excepte BON DIA).

 

quadre1

quadre2

quadre3

 

INSCRIPCIONS: Passes a seguir:

Les famílies que heu estat Sòcies el curs 2017/18 i teniu la butlleta de Soci emplenada, però aquest curs s’incorpora algun membre de la família a l’escola, com per exemple P3, us demanem si us plau que ens torneu a enviar la butlleta emplenada incloent tots els infants.

 • Realitzar el pagament de la quota de l’Ampa:

Abonar la quota anual de l’Ampa (35€ per família) al numero de compte ES88 0081 0334 6400 0120 4024, indicant el nom complert de l’alumne i el curs que realitzarà el proper any (o bé realitzar el pagament conjuntament amb els llibres de text)

 • Enviar butlleta de soci degudament emplenada, en cas de no haver-lo emplenat o no haver estat soci el curs 2017/18, a info@ampaserradelobac.org.
 •  Emplenar la fitxa d’inscripció de l’activitat degudament emplenada, una per alumne.

Trobareu els fulls d’incripció en les següents línies.

 • Enviar el justificant de pagament de l’ampa junt amb la fitxa d’inscripció per mail a l’empresa organitzadora.

No es reservarà cap plaça. Nomes s’acceptaran inscripcions que s’entreguin amb tota la documentació sol·licitada. Els grups s’ompliran estrictament per ordre d’inscripció.  

 

TERMINI D’INSCRIPCIONS

JULIOL (de P3 a 6è)

 • Del 06/07 al 13/07 les activitats: Ludomúsica i Piscina

Les inscripcions que arribin anteriors aquestes dates no es tindran en compte

 • Del 02/07 al 13/07 Tota la resta d’activitats

SETEMBRE (només P3 i nous alumnes de l’Escola)

 • Del 10/09 al 21/09

NORMATIVA

 • Molt important cal informar de les baixes, amb  15 dies d’antelació a les empreses organitzadores, sinó no es retornarà els diners pagats i en l’activitat de PISCINA una vegada pagat el trimestre no es retornarà cap diners.
 • Ens reservem el dret d’anul·lar aquells serveis i/o activitats amb un nombre d’inscrits inferior al mínim aconsellable per el bon funcionament, de variar la composició dels grups per necessitat d’organització, i de canviar el dia de la realització d’alguna activitat depenen del nombre d’inscrits o de les necessitats de les empreses que les gestionin.

LLISTES

Per tal de respectar la Nova Llei general de protecció de dades 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 de abril de 2016, no publicarem les llistes d’inscrits. Les inscripcions seran confirmades a través del mail personal. En cas de no rebre cap notificació, poseu-vos en contacte directament amb l’empresa organitzadora.

 

ACTIVITATS

PISCINA:

Activitat realitzada i gestionada per Terrassa Sports.

Adreçada a alumnes de P3 a 6è.

Aquesta activitat es realitza al Terrassa Sports, per el que cal portar als alumnes fins les seves instal·lacions.

Horari: Dijous de 17h05 a 17h50 hores

Preu: 90€/trimestrals, una vegada es pagui el trimestre si l’alumne es dona de baixa no es retornarà els diners.

Places limitades

Mail: extraescolars@ampaserradelobac.org

Full inscripció: Butlleta inscripció piscina

 

FUSION DANCE:

Activitat realitzada i gestionada per Impuls Dansa

Adreçada a alumnes de P5 a 6è

En l’activitat de Fusion Dance es treballa diferents moviments de dansa mitjançant el ball esportiu coreogràfic. Aquesta modalitat de ball (ball esportiu coreogràfic) consisteix en realitzar diferents coreografies conjuntes entre tots els components del grup de l’extraescolar.

Horari: Dimarts de 3r a 6è

Divendres de P5 a 2on

Preu: 20€/mes

Places limitades

Mail: mcarbonell1984@hotmail.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Ball  i Full tractament dades personals

 

IOGA:

Activitat realitzada i gestionada per Nordholistic

Adreçada a alumnes de P4 a 6è

Proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l’atman (ànima individual) amb el Braman (l’ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l’autoconeixement i l’autoanàlisi, el desaprenentatge d’idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l’inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d’aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Horari: Dilluns

Preu: 80€/ trimestre

Mail: coach.nordholistic7@gmail.com   

Full inscripció: Butlleta inscripció IOGA

 

KARATE:

Activitat realitzada i gestionada per OKKT

Adreçada a alumnes de 1r a 6è

L’escola shubukan (protegir-se i protegir als altres) del shensei (mestre) Yasuhiro Uema, és una escola de karate tradicional de l’illa d’ Okinawa (Japó).

Què aconseguirem desenvolupar en els nens/es?

L’autocontrol, la disciplina de l’esforç, la coordinació motriu i el respecte.

Horari: Dimarts

Preu: 60€/1r trimestre, 60€/2n trimestre i 40€/3r trimestre

Mailokktserra@gmail.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Karate i Full tractament dades personals

 

ANGLÈS:

Activitat realitzada i gestionada per Salt Idiomes

Adreçada a alumnes de P4 a 6è.

Classes per l’aprenentatge de la llengua anglesa. Es basa tot l’ensenyament en una Metodologia Comunicativa, on es dona la màxima importància al

desenvolupament de les destreses orals. S’ensenya a Parlar i Entendre l’idioma.

Horari: P4/P5 – Dilluns

  De 1r a 6è – Dilluns i Dimecres, Dimarts i Dijous

Els grups son reduïts (mínim 7 alumnes) i (màxim 12 alumnes) i s’organitzaran segons els nivells dels alumnes.

Preus: 70,50 €/mes – 3 hores/setmana

 38,50 €/mes – 1h30/setmana

Matricula: 30€

Material: 30 € – 50€ (aprox. depenent nivell)

Les matricules i proves de nivell es realitzen a les instal·lacions de Salt Idiomes els dies 12 i 13 de Juny de 17.00h a 19.30h Per confirmar l’hora de l’entrevista, si us plau, truqueu al 93 789 38 95 el més aviat possible. (Abat Marcet nº221) En cas que l’horari proposat pel juny no us anés bé, podeu trucar i miraran d’arranjar l’entrevista per un altre dia.

Full inscripció: Butlleta inscripció Salt i Full tractament dades personals

 

ENGLISH “4 LUNCH”:

Activitat realitzada i gestionada per Ben Express Intensive English Academy

Adreçada a alumnes de cicle superior, 5è i 6è

La pausa per dinar a l’escola es pot fer molt llarga i poc productiva, moltes escoles ja ofereixen activitats extra-escolars en horari de migdia.

Us oferim classes d’ Anglès amb un/a professor/a nadiu/iva. L’objectiu serà treballar totes les habilitats lingüístiques, fent èmfasis en la fluïdesa oral i pronúncia. No hi haurà llibre de text , el material s’anirà creant a partir de les propostes i projectes de classe. El/La mestre/a, ho complementarà amb cançons, jocs, role-plays, contes, teatre etc.

Horari: Dimecres i divendres de 12h30 a 13h45

Preu: 66.50€/mes

Material: quota única 16 euros

Places molt limitades – 12 alumnes

Mail: info@ben-express.net

Full inscripció: Enlgish4lunch

 

CUINA:

Activitat realitzada i gestionada per Petit Xef

Adreçada a alumnes de P3 a 6è

Introducció de l’infant en l’ús actiu i conscient dels 5 sentits a través de la transformació de matèries primeres, despertar la curiositat dels nens envers els aliments quotidians i establir una base cultural gastronòmica, son els tres objectius de la innovadora extraescolar.

Horari: Dimarts

Preu: 25€/mes

Matricula: 25€ – inclou davantal, barret de cuiner i llibret receptari de tot el curs (inclou informació en anglès)

Mail: info@petitxef.com o info@petitcomplet.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Petit Xef

 

ROBÒTICA:

Activitat realitzada i gestionada per Aprentik

Adreçada a alumnes de 1r a 6è.

Organitzem activitats lúdiques i motivadores que desenvolupen de forma gradual l’aprenentatge dels alumnes i fomenten les seves competències comunicatives, metodològiques i personals. A través de la construcció i programació de robots adquireixen diversos coneixements, habilitats i actituds que podran aplicar i desenvolupar al llarg de la seva vida.

Horari: Dilluns, Dimecres o dijous

Preu: Cicle inicial – 40€/mes

3r, 4t i 5è – 42€/mes

6è – 52€/mes

Matricula: 15€

Mail: robotica@aprentik.cat  

Per tal d’inscriure’s a l’activitat s’ha de fer mitjançant el següent link i la seva contrasenya per qualsevol dubte enviar correu electrònic al mail de Robòtica.

https://inscripcio.aprentik.cat

Contrasenya: SERRAOBAC18

 

ALOHA: 

Activitat realitzada i gestionada per Aloha MentalArithmetic

Adreçada a alumnes de P5 a 6è.

Els tallers estan pensats per potenciar el desenvolupament mental i cada dos mesos ens centrarem en treballar una habilitat mental específica. Les habilitats que treballarem són: L’Atenció i Concentració, la Creativitat, l’Orientació Espacial i la Imaginació.

Consten d’un conjunt d’activitats lúdiques per fer en un quadern i la realització de jocs per seguir potenciant cada habilitat. Són de caire molt lúdic i a part de treballar les habilitats mentals esmentades, també se’ls introdueix en l’aprenentatge de l’àbac.

Taller d’Atenció i Concentració (octubre i novembre): L’atenció i la concentració es poden treballar a través de mandales, sèries lògiques, mots encreuats, exercicis de discriminació visual…En aquest taller d’ALOHA es faran totes aquestes i moltes altres activitats.

Taller de Creativitat (desembre i gener): Jocs de paraules encadenades, creació de paraules i nous significats, el dibuix abstracte, la invenció de contes i moltes més activitats es treballaran en el taller de Creativitat per potenciar la imaginació, l’expressió, la resolució de problemes i l’agilitat mental de manera divertida!

Taller d’Orientació Espacial (febrer i març): L’orientació espacial es pot treballar amb jocs de moviment i localització, buscant objectes seguint coordenades, elaborant mapes i plànols…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per aconseguir una bona dominància lateral!

Taller d’Imaginació i Visualització (abril i maig): La Imaginació es pot treballar a través de la manipulació d’objectes a

l’espai imaginari, imaginant contes, visualitzant situacions i buscant solucions…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per millorar la concentració, la relaxació, la solució de problemes i la imaginació.

Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!

Horari: Dimarts

Preu: 32 €/mes

Matricula: No té cost de matrícula

Mail: coordinacio.voccidental@alohaspain.com  

Full inscripció: Butlleta inscripció ALOHA

 

MÀGIA:

Activitat realitzada i gestionada per Màg Àlex Ferrer

Adreçada a alumnes de 1r a  6è.

L’activitat té com a objectiu fer passar al grup una bona estona, tot aprenent sorprenents jocs de màgia amb petits objectes que ells mateixos hauran de construir.

L’aprenentatge de la màgia és molt més que uns simples “trucs” de màgia; sinó tota la posada en escena, assajos i presentació davant d’un públic.

Durant el curs treballarem diferents tècniques teatrals, màgiques i de malabars, de manera que els alumnes tindran els recursos suficients per oblidar-se de la vergonya i de la por i encarar-se a un públic, establint millors relacions interpersonals i superar la timidesa, alhora que treballen la seva destresa i la agilitat amb els dits i tota la motricitat del seu cos.

Les sessions estan adaptades al grup i a cada alumne en particular, deixant lloc així per desenvolupar la creativitat i la imaginació, fins i tot creant els seus propis jocs de mans.

El curs pretén ser el moment lúdic de la setmana, a la vegada que s’aprenen secrets i altres conceptes de les matèries, ja que a través de la màgia podem aprendre matemàtiques o bé història.

La nostra classe és el punt de trobada de la màgia, perquè l’escola, els alumnes i les famílies passin una estona més divertida, màgica i plena d’il·lusions; oblidant de vegades les estones feixugues o difícils de l’educació.

No ho dubteu més i inscriviu al vostre fill/a a l’activitat de màgia, una estona motivadora i d’aprenentatge artístic. Potser estem davant d’un/a gran mag/a !!

Horari: Dilluns o Dimarts

Depenen el número d’alumnes que s’apuntin cada dia i si fos necessari pel número d’alumnes hi hauria un altre monitor. El número mínim d’alumnes per fer grup és de 10

Preu: 87€/trimestre

Mail: extraescolars@magalexferrer.com

Pàgina Web: www.magalexferrer.com

Full inscripció: Butlleta inscripció màgia i Full tractament dades personals

 

ESCACS:

Activitat realitzada i gestionada per Cesc Carceller, Director del Centre d’Escacs Sant Cugat

Adreçada a alumnes de P5 a 6è.

Els escacs es una activitat amb multitud d’avantatges que impulsan transversalment altres matèries com el càlcul, la reflexió, la pressa de decisions, etc.

Per l’activitat disposem d’un grup de monitors molt qualificats que, amb taulells murals, fitxes pedagògiques, manuals, material audiovisual i diversos jocs paral.lels faran que els alumnes avancin en el coneixement del joc a mesura que gaudeixen.

El material per treballar a les classes corre a càrrec del Centre d’Escacs.

També s’inclou informes finals als pares, torneig intern i entrega de premis del mateix al finalitzar el curs, així com qualsevol activitat que s’acordi amb l’escola (portes obertes, máster-class, activitat oberta als pares…).

Preu: 25 € mes (grup mínim 7 alumnes)

Horari: Divendres

Matrícula: Sense cost de matrícula

Mail: cesccarcellerf@yahoo.es

Full inscripció: Butlleta inscripció escacs

 

MÉTODO WITS:

Activitat realitzada i gestionada per MÉTODO WITS TERRASSA

Adreçada a alumnes de P5 a 6è

Mètode únic i innovador desenvolupat als EEUU i testat per la Nasa per treballar l’ATENCIÓ, CONCENTRACIÓ i MEMÒRIA, amb l’objectiu de millorar el rendiment escolar de l’alumne.

De forma lúdica i divertida a traves de jocs, gràcies a un braçalet  registra el grau de concentració durant l’activitat treballant diferents funcions cognitives (neurofeedback una modalitat del biofeedback).

Activitat guiada per educadors experts i formats per aquest mètode, també tenen cura de modificar conductes i hàbits que afectin negativament a la seva atenció, així com el control de la impulsivitat.

Al final de cada trimestre les famílies rebreu un informe a on apareix una gràfica que ens indica l’evolució de cada alumne, així com unes pautes perquè des de casa es pugui seguir reforçant tot el que hem treballat durant les sessions.

Cada alumne va al seu ritme, atenció individualitzada i grups reduïts.

“Entrena el teu cervell”.

Horari:
P5 – 1er – 2n : Dilluns i Dimecres de 13:45h-14:15h
3er – 4rt – 5è – 6è : Dilluns i Dimecres de 12:45h-13:15h

Preu: 50 €/mes

Matricula: No té cost de matrícula

Material: Tot inclòs en el preu

Mail: terrassa@metodowits.com

Full inscripció:  Butlleta inscripció Mètode Wits

 

LUDOMÚSICA:

Activitat realitzada i gestionada per CASA DE LA MÚSICA

Adreçada a alumnes de P3 a P5

Farem jocs, danses i cantarem cançons de tots els estils per a divertir-nos. Farem instruments de percussió amb material reciclat i tocarem ritmes de diverses parts del món. Ens gravarem i cantarem sobre bases electròniques…. Tot un conjunt d’activitats lúdiques i musicals per a fomentar la curiositat vers la música,

amb l’objectiu d’estimular, des de la pràctica artística, el creixement personal dels infants.

Horari: Dimarts.

Preu: 60€/trimestre

Grups: mínim 12 nens i màxim de 14 nens (a partir de 14 nens es posaran en llista d’espera fins aconseguir un altre grup de 12)

Es passarà un rebut principis de cada trimestre (15 d’0ctubre, 15 de gener i 15 d’abril), un cop girat ja no es podrà retornar. Per tal que el funcionament del curs sigui el més òptim possible demanen que els alumnes no es donin de baixa a mig curs.

A final de cada trimestre es lliurarà un informe de valoració de l’alumne..

A final de curs es farà una mostra de pels pares

Mail: extraescolars@ampaserradelobac.org

Full inscripció: Butlleta inscripció Ludomúsica

 

ACTIVITATS GESTIONADES PER ELIT SPORTS:

El preu de l’activitat es calcula segons el nombre de dies que facin activitats els infants

Per exemple:

 • bàsquet: 2 dies + partit => 32 euros
 • iniciació patinatge + bàsquet: 3 dies + partit => 38 euros

Relació activitats gestionades per elit esports:

Juguem en anglès/ iniciació patinatge / patinatge artístic / psicomotricitat / multiesport / bàsquet/ gimnàstica rítmica / Futbol Sala

 

ELIT SPORTS:

1 DIA SETMANA: 16 EUROS

2 DIES SETMANA. 28 EUROS

2 DIES SETMANA + PARTIT : 32 EUROS (bàsquet)

3 DIES SETMANA: 34 EUROS

3 DIES SETMANA+ PARTIT : 38 EUROS

4 DIES SETMANA: 38 EUROS

4 DIES SETMANA + PARTIT: 41 EUROS

5 DIES SETMANA : 41 EUROS

5 DIES SETMANA + PARTIR : 42 EUROS

 

 

El cobrament dels rebuts es farà per trimestres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

JUGUEM EN ANGLÈS:

Adreçada a alumnes de P3 a 6è.

Ludoteca en anglès, berenar jugar i cantar en anglès, segur que aprenem molt!

Horari: De dilluns a divendres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

INICIACIÓ AL PATINATGE:

Adreçada a alumnes de P5 i 1r

Aprendre a patinar jugant. Per atletes que no hagin fet mai Patinatge o que només portin un any.

Horari: Dilluns

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

PATINATGE ARTÍSTIC:

Adreçada a alumnes de 2n a 6è.

El patinatge artístic sobre rodes té com a objectiu principal barrejar els moviments  de dansa amb la sincronització del moviment dels peus.

Horari: Dimarts i Dijous

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

PSICOMOTRICITAT:

Adreçada a alumnes de P3 i P4

Els nens i les nenes aprenen a través dels sentits a rebre, elaborar i interpretar la informació que prové de l’entorn. Els nens i les nenes aprenen a través de l’experiència que li ofereix la interacció del seu cos amb l’entorn.

Horari: Dimecres i/o Divendres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

MULTISPORT:

Adreçada a alumnes de P5 a 2on

Potenciar el joc en equip, desenvolupament dels fonaments bàsics del bàsquet, handbol, vòlei, futbol sala i hoquei, amb competició d’aquests esports els dissabtes.

Horari: Dilluns i/o Dimecres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

BÀSQUET:

Adreçada a alumnes de 2n a 6è

Potenciar el joc en equip, desenvolupament dels fonaments bàsics del bàsquet.

Horari: Dimarts i Dijous + PARTIT

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

FUTBOL SALA:

Adreçada a alumnes de 1r a 6è

Potenciar el joc en equip, desenvolupament dels fonaments bàsics del futbol sala

Horari: Divendres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

GIMNÀSTICA RÍTMICA:

Adreçada a alumnes de 1r a 6è

La gimnàstica rítmica és un esport que consisteix a seguir una melodia amb aparells gimnàstics. Es treballaran les cinc modalitats de gimnàstica rítmica: la corda, el cèrcol, la pilota, les maces i la cinta

Horari: Dimecres

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Elitsports

 

*ACOLLIDA MATINAL: BON DIA

Inici activitat primer dia escolar (excepte P3)

Adreçada a alumnes de P3 a 6è

Esmorzar, jugar, fer tallers…però sobretot divertir-se entre amics a la espera de l’entrada a l’escola.

Mailinfo@elitsports.com

Full inscripció: Butlleta inscripció Bon dia

 

Horari de 8h a 9hHorari de 8h30 a 9h
Preu SociPreu NO SociPreu SociPreu NO Soci
1 dia/setmana16 €21 €1 dia/setmana11 €16 €
2 dia/setmana22 €27 €2 dia/setmana15 €20 €
3 dia/setmana27 €32 €3 dia/setmana17 €22 €
4 dia/setmana30 €35 €4 dia/setmana19 €24 €
5 dia/setmana32 €37 €5 dia/setmana21 €26 €
Esporàdics5 €8 €Esporàdics3 €6 €

 

* Els mesos de setembre i juny es cobrarà la part proporcional dels dies lectius

**El Bon Dia serà l’única activitat que podran fer ús tant socis com no socis