Informació Cros Escolar

Hola a totes i tots,
Us detallem informació pel proper dissabte 19 de Novembre, el Cros Escolar. Us recordem que aquesta activitat forma part de l’escola i com a tal, els infants, estan assegurats i no cal pagar els 7€ de l’assegurança. Amb els infants sempre hi haurà algú de l’AFA del Serra, al igual que en el Box del Serra. Us deixem dos números de telèfon en cas de tenir alguna incidència. 

  • Joan: 673926483
  • Abel: 646046235

Per cada edat hi ha 2 tandes de curses, pero no sabem si correran en la primera o segona tanda. Els familiars, un cop l’infant estigui per anar a la sortida, podreu anar cap a les grades de les pistes i disfrutar del Cros. (i sobretot animar)
LLOC DEL CROS: Pistes atletisme de Can Jofresa

PUNT DE TROBADA  I ENTREGA DE DORSAL I XIP: Parking de les pistes (mireu plànol). Trobareu un box del Serra de l’Obac on hi haurà gent del Serra per repartir el Dorsal, Xip i acompanyar els infants al punt de sortida de la cursa.

HORARI:

  • * El infant haurà d’estar 1 hora abans (com a mínim) en el Box del Serra per fer entrega del Dorsal i Xip.
  • * El infant haurà d’estar 30 minuts abans de la cursa en el Box del Serra per preparar-se i acompanyar-los cap al punt de sortida. (els familiars podreu anar cap a la grada de les pistes)

Us recordem:

  • * Que els infants vinguin amb la roba adequada per córrer. Si porten màniga curta, sobretot que portin una dessuadora per després poder-se abrigar. 
  • * Porteu aigua per abans i després de la cursa 
  • * us adjuntem també els PDF informatiu que ens han enviat per poder mirar els circuits, ubicacions i tenir més dades. 

i a animar i gaudir molt del Cros.
Qualsevol cosa ens podeu contactar per mail. I el dia de la cursa pel mòbil
Gràcies!!