Hispabrick. Trobada d’aficionats a les construccions Lego

totem

 

El mNACTEC acull l’HispaBrick Magazine Event 2016

Els dies 3 i 4 de desembre el mNACTEC acull l’HispaBrick Magazine Event 2016, la trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®; un joc de pistes; tallers de controlar robots, i un espai de joc infantil de construccions.

L’HispaBrick Magazine Event 2016 és una activitat organitzada conjuntament entre la revista HispaBrick Magazine i el mNACTEC. Enguany se’n celebra la 5a edició, que per quarta vegada té lloc al mNACTEC.

Els horaris de les activitats són els següents:

10 h OBERTURA Obertura de l’espai d’expositors de maquetes i de l’espai de construccions infantils

10 a 13.30 h  JOC DE PISTES: BUSCA ELS NINOTS PERDUTS! 4 ninots LEGO® s’han perdut pel museu. Busca’ls, omple la butlleta i porta-la al punt de trobada. Entraràs al sorteig d’un regal LEGO®!

11 a 13 h ROBÒTICA: CONTROLA ELS ROBOTS Descarrega’t l’aplicació i podràs controlar els robots des del mòbil.

14 a 16 h TANCAMENT DEL MUSEU

16 h OBERTURA Obertura de l’espai d’expositors de maquetes i de l’espai de jocs infantils

16 a 19 h JOC DE PISTES: BUSCA ELS NINOTS PERDUTS!  4 ninots LEGO® s’han perdut pel museu. Busca’ls, omple la butlleta i porta-la al punt de trobada. Entraràs al sorteig d’un regal LEGO®!

19.30 h TANCAMENT Tancament de l’espai d’expositors de maquetes i de l’espai de construccions infantils

20 h TANCAMENT DEL MUSEU