Esport en família curs 2018/2019

Què és Esport En Família?
El Consell Esportiu del Vallès Occidental dins del seu programa d’Esport Popular, torna a proposar un seguit d’activitats emmarcades dins del Projecte d’Esport en Família, després de la resposta del curs passat.

Aquest projecte es basa en la importància dels beneficis de l’activitat física com a activitat que incideix favorablement en el desenvolupament físic i en la salut dels joves que és un fet innegable.

D’altra banda, les experiències del treball en equip, l’intercanvi constant de vivències, la superació personal i l’esforç individual i col·lectiu per a un objectiu comú, són alguns aspectes que donen a l’activitat esportiva un potencial incomparable en la difícil tasca que representa l’educació en valors.

És per això que des del Consell Esportiu llencem Esport En Família. La voluntat és la de crear espais on els més joves puguin compartir experiències esportives conjuntament en família, donant l’oportunitat de què les famílies trobin un espai comú per a tots els seus membres, on l’activitat física i els hàbits saludables siguin els protagonistes. La proposta es basarà en trobades esportives on les famílies puguin participar de forma no competitiva i on l’esport per l’esport sigui el protagonista.

Quins Objectius té?
Aquest projecte contempla com a objectius generals:
‐ Realitzar activitat física saludable
‐ Aprendre valors de cooperación
‐ Crear vincles d’oci entre els membres de la familia
‐ Dissenyar i crear espais de relació intergeneracional

Quina és la nostra proposta?
Les propostes esportives, tot i que poden patir alguna modificació en funció del
volum de participació, seran:

  • 25 Novembre Caminades Saludables – Anella Verda
  • 16 Desembre Caminades Saludables – Circuit Urbà
    20 Gener Korbal per a tots
  • 17 Febrer Handbol familiar
    17 Març Fem Castells
  • 7 Abril Tir amb arc
    12 Maig Gimnàstica Artística Familiar

*Totes les jornades es realitzaran en horari de matí

Inscripcions i assegurances:
El preu de la inscripció és de 10 euros, més el pagament de l’assegurança (aquest pagament dóna dret a la participació de totes les jornades).
Cada família podrà inscriure’s de dues maneres:
1‐ A través del centre educatiu amb el full d’inscripció específic per aquest programa, que es posarà a disposició dels coordinadors esportius dels centres.
2‐ Personalment a través del formulari d’inscripció que es podrà trobar a la web del Consell Esportiu Terrassa.
Per a poder participar al projecte d’Esport En Família caldrà que tots/es els/les participants hagin tramitat l’assegurança esportiva corresponent amb el Consell Esportiu Terrassa.
Si el/la participant ja disposa d’alguna llicència del Consell Esportiu Terrassa, no caldrà tornar a tramitar‐la.
No s’acceptarà cap inscripció en què els participants no comptin amb aquesta cobertura que tindrà un cost de 7 euros per persona i que dóna dret a participar de totes les jornades.
Només es farà el pagament de la primera jornada en què es participi.