Entrada i sortida escolar- Av. Lacetània

Benvolgudes famílies,

 

El curs 2013-2014 la Direcció i l’AMPA del centre vam sol·licitar a l’Ajuntament que ens permetés tallar l’accés als vehicles amb una tanca al tram de carrer de l’escola durant les hores d’entrada i sortida escolar, coincidint amb els moments que hi ha més afluència de persones al voltant de la porta de l’escola, per permetre a les famílies poder accedir-hi amb les màximes garanties de seguretat amb els més petits. Però malauradament va desaparèixer. Per aquesta raó i coincidint amb la formació de la nova comissió de Mobilitat, hem tornat a sol·licitar de nou el tancament del carrer.

Per tant, us informem que l’Ajuntament de Terrassa ha autoritzat a tota la comunitat escolar, la qual està formada per alumnes, ex-alumnes, docents, personal administratiu, pares i mares benefactors de l’escola i fins i tot el veïnat dels establiments del Serra de l’Obac, poder realitzar el tall del tram de l’Avinguda Lacetània, i l’escola Serra de l’Obac per millorar la seguretat viària de l’entorn, amb les següents condicions:

  • L’horari de tancament del carrer, durant el calendari escolar, serà de: 8.45h a 9.15h, de 12:15h a 12:45h, de 14:45h a 15:15h i de 16.15h a 16.45h.
  • La comunitat escolar es farà responsable de col·locar i retirar la tanca facilitada. Fora de les hores de tancament del carrer la tanca ha de quedar degudament retirada sense molestar el trànsit rodat ni els vianants.
  • Excepcionalment, hi podran circular vehicles que transportin alguna persona amb mobilitat reduïda i vehicles de càrrega i descàrrega de mercaderies específiques de l’escola.

ceip

Creiem que implicar a les famílies en el tancament de la circulació del carrer als moments de màxima afluència de l’escola és una mesura positiva, fins i tot amb un component educatiu, perquè persegueix fer-vos partícips en l’ús que es fa de l’espai públic que els envolta, més enllà de les portes de l’escola.
Esperem que us animeu a col·laborar per pacificar les entrades i sortides dels vostres fills i filles a l’escola.
Salutacions cordials,
COMISSIO DE MOBILITAT