El Serra és notícia a Canal Terrassa!!

Una campanya a les sortides de les escoles promou una mobilitat més sostenible

La desena d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes agrupades en la Plataforma pels Camins Escolars, de la que l’Ampa del Serra en forma part, enceten una nova campanya per fomentar l’ús del transport sostenible per arribar a les escoles. En aquesta ocasió s’anima als conductors a apagar els motors dels vehicles, mentres esperen que els nens surtin dels centres d’ensenyament.

L’objectiu és reduir les emissions de CO2 i millorar el medi ambient, però també promoure els Camins Escolars segurs, per fer a peu, amb patinet o bicicleta. Amb l’eslògan “Amb el vehicle aturat, parem el motor” es vol fer reflexionar als conductors sobre la contaminació atmosfèrica i difondre d’altres formes de mobilitat més sostenibles que el vehicle privat.

Paralel•lament i coincidint amb la campanya, els alumnes de La Serra de l’Obac han fet un projecte d’escola interdisciplinari basat en la Mobilitat i el Medi Ambient. Tots els alumnes fins a sisè, han estudiat l’entorn del centre i els mitjans de transport utilitzats per arribar-hi. També han fet fotos, maquetes i dibuixos, per ensenyar com millorar la mobilitat, la salut i el medi ambient.

http://terrassadigital.cat/una-campanya-a-les-sortides-de-les-escoles-promou-una-mobilitat-mes-sostenible/

Libre de virus. www.avast.com