Concurs: El Serra necessita un lema.

Desde l’equip directiu demanen la nostra ajuda.

El Serra necessita un lema!!

 

Necessitem un lema!

Des dels cursos de formació de directors, concretament des de l’àmbit que fa referència a l’àmbit de la projecció i la imatge pública de centre, els experts del Departament ens han parlat no fa gaires setmanes de la importància que cada centre escolar tingui un lema que presideixi la pàgina web i/o altres mitjans de comunicació i que expressi les motivacions o ideals que descriguin la nostra manera de ser com a centre.

Enguany celebrarem el 10è aniversari de l’escola i , des de la comissió famílies/mestres que estem pensant la manera de materialitzar aquest aniversari, creiem que és un bon moment per demanar la col.laboració de les famílies del centre que ­ amb la vostra visió com a usuaris de l’escola ­sou els qui podeu copsar millor el tarannà que pretenem sintetitzar amb el lema.

Per tant hem decidit convocar un concurs per a destriar el que serà el nostre lema en el futur. El lema guanyador s’imprimirà en les samarretes que l’AMPA encarregarà per a la celebració del desè aniversari.

Fins al 6 de maig tots els qui volgueu participar podeu deixar les vostres propostes a la bústia de l’AMPA​. La comissió del 10è aniversari es constituirà en jurat per a triar el lema guanyador.

El lema ha de ser en català i expressat preferentment en una sola frase.

Animeu­-vos a participar!!!

 

Us deixem un enllaç de la Wikipedia amb lemes d’institucions d’arreu del món que poden servir d’inspiració: 1 https://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Lemas_de_instituciones