Concurs de dibuix “Apunta’t a la T-12”

Us informem que s’ha convocat el concurs de dibuix “Apunta’t a la T-12!”, que organitza l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), de la qual Terrassa en forma part, i consisteix en la creació d’un cartell per donar a conèixer el títol de transport T- 12 entre els menors i les seves famílies i destacar-ne la seva utilitat.

El concurs va destinat als alumnes de 6è de primària i el termini de presentació de les obres és el 25 d’abril de 2016, trobareu una caixa al hall de l’escola per depositar els dibuixos. Hi ha premi per l’alumne/a guanyador i la seva classe! 

Informació i bases del concurs:

1) Els cartells han d’incloure:

  • Un element identificable de la T-12.
  • Elements de lliure elecció, que ajudin a donar a conèixer els aspectes més rellevants d’aquest títol de transport.
  • Lema que promocioni l’ús i coneixement de la T-12.

2) El format del cartell ha de ser de Din-A3 (42cm per 29,7cm) ja sigui en format horitzontal o vertical.

3) Es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·la, llapis, retoladors, ceres, etc.), sempre que s’adapti al format del cartell i no tingui relleus.

4) En el dors de cada cartell ha de figurar un pseudònim. Cada cartell ha d’anar acompanyat d’un sobre tancat on s’indiqui, a fora, el mateix pseudònim. A dins del sobre, en un full, s’hi ha d’escriure el nom i els dos cognoms de l’autor, l’edat, el curs, el nom i municipi de l’escola, un telèfon de contacte i un correu electrònic.

5) La resolució pública del concurs es durà a terme durant la 12a Jornada Catalana de la Mobilitat organitzada per l’AMTU, que se celebrarà el proper 29 de juny a Mollet del Vallès.

6) Els premis són:

  • L’edició del cartell, impressió en format pòster i la seva distribució a totes les escoles de primària dels municipis associats a l’AMTU. Al cartell, l’AMTU inclourà de forma visible el nom de l’autor/a i l’escola a la qual pertany, els logotips de l’AMTU, de la Generalitat, de l’ATM i de FGC.
  •   L’alumne/a rebrà una bicicleta elèctrica en reconeixement pel seu esforç.
  •   La classe de l’alumne/a tindrà dret a realitzar gratuïtament una de les activitats de “El tren de l’Ensenyament” que realitza Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, al llarg de l’any 2016. El premi inclou el desplaçament des de l’escola fins al lloc de l’activitat.

Esperem que us animeu a participar-hi!

t12