Competició d’escacs on-line curs 2020-21

La competició d’escacs del curs 2020-21 serà en línia i, si la situació sociosanitària ho permet, es farà alguna jornada presencial.

INSCRIPCIÓ A L’ APLICATIU PLAY-OFF

Per poder jugar aquesta competició cal que tothom tramiti la llicència per la temporada 2020-21 i faci la inscripció a l’activitat mitjançant l’aplicatiu. Serà obligatori emplenar el camp del correu electrònic a les dades.

INSCRIPCIÓ A LICHESS.ORG

La competició en línia serà mitjançant el web de lichess.org. Cada escaquista haurà d’entrar al web de www.lichess.org i registrar-se. Al nom d’usuari haurà de posar el seu nom abreviat de la manera següent:

Exemple: Nom real: Joan Fernández Rodríguez          
Nom d’usuari:   JOFERO

D’aquesta manera ens serà més fàcil identificar-vos. Per confirmar el registre a lichess haureu d’anar al mail que us han enviat des de lichess, si no apareix cap mail, de vegades està al correu brossa i haureu de clicar a l’enllaç i confirmar.

ORGANITZACIÓ

Setmanalment s’organitzaran diferents tornejos per categories i només podran accedir les persones inscrites a l’aplicatiu i que estiguin donades d’alta a lichess.org.  Serà els dijous de 17.30 a 19h i podreu accedir 5 minuts abans. La primera jornada serà el dijous 29 d’octubre. El límit d’inscripció serà el dilluns anterior a cadascuna de les jornades.

El dijous de torneig abans de les 12 h rebreu un correu electrònic (a l’adreça que heu posat a l’aplicatiu playoff) amb l’enllaç al torneig que us correspongui segons la categoria (s’intentarà agrupar per categories sempre que sigui possible). També us donarem una contrasenya per poder accedir i la data del proper torneig. Si teniu algun problema per accedir em podeu fer arribar un mail a: nico@ceterrassa.com.

CATEGORIES

  • Prebenjamí: 2013 – 2014 – 2015
  • Benjamí: 2011 – 2012
  • Aleví: 2009 – 2010
  • Infantil: 2007 -2008
  • Cadet: 2005 -2006
  • Juvenil: 2002 – 2003 – 2004

TORNEIG

Cada torneig serà independent per a cada categoria i tindrà una durada de 90 minuts des de les 17.30 h fins a les 19 h i es podran anar fent partides al llarg d’aquest temps. Les partides seran a 10 minuts per escaquista. Un cop acabeu la partida us tornarà a emparellar i podeu anar fent partides fins que s’acabin els 90 minuts de joc.

CLASSIFICACIÓ

Tot i que l’aplicació de lichess.org fa una classificació al final de cada torneig, nosaltres no la tindrem en compte, ja que aquest curs NO hi haurà classificació en cap de les disciplines esportives organitzades. Al final de totes les jornades us farem arribar un diploma de participació en el torneig.