Circulació vehicles Av Lacetània

Com ja sabeu, tenim restringida la circulació de cotxes a Av Lacetània, en horari d’entrada i sortida escolar, de 8.45 a 9.15, de 12.15 a 12.45, de 14.45 a 15.15 i de 16.15 a 16.45.

Aixó vol dir que desde un quart d’hora abans fins un quart d’hora després d’entrar o sortir els nostres fills i filles, NO ES POT ACCEDIR A AQUESTA PART DEL CARRER.

Es per aixó que hi ha una tanca que la comunitat educativa (profesors, pares, mares, alumnes, personal de servei…) s’encarrega de possar i treure, i una senyal posada per l’AJUNTAMENT DE TERRASSA on ho indica.

foto 2

I AIXÓ VOL DIR QUE ESTÀ PROHIBIT CIRCULAR EN AQUELLS HORARIS QUE MARCA LA SENYAL.(estigui o no la tanca posada)

Excepcionalment hi podran circular vehicles que transportin alguna persona amb mobilitat reduïda, degudament identificats, i vehicles de càrrega i descàrrega de mercaderies específiques de l’escola.

Diariament hi han pares i mares que vetllen perquè es compleixi aquesta prohibició, i ho fan per la seguretat de tots els nostres fills, no ens podem oblidar d’aixó.

Esperem que algun día no calgui vigilar, perquè tots sapiguem que hem de fer, pero de moment continua sent necessari.

Tot el nostre recolzament a les families que avui s’ han hagut d’enfrontar, per intentar fer de l’entorn escolar un lloc segur. Moltísimes gràcies!!!

Tenim la sort que la nostra escola es troba ubicada a un lloc privilegiat on hi ha molt d’aparcament als voltants. No fa falta accedir a la porta de l’escola. Però si ho fem, si entrem abans de l’horari en que està prohibit, hem de tenir en compte que no podrem moure el cotxe fins que pasi aquest horari. Solament aixó.