Carnets de Soci. Ja els podeu recollir!!

Com ja us vam informar, estavem preparant carnets pels nostres socis, amb la idea de que cada vegada que us hagueu d’ identificar com a socis no haguem de mirar cap llistat. A partir d’ara sempre ho haureu d’ensenyar. No tindrem un altre medi d’identificació.

També, poc a poc anirem informant per aquest medi, dels diferents establiments on podreu gaudir de descomptes exclusius.(gimnàs, botigues, papereries, massatges, academies de ball, academies d’informàtica…)

Doncs ja els tenim aquí.

IMG-20161111-WA0012

 

Son carnets nominatius , perquè als establiments us poden demanar el dni per aplicar-vos el descompte, amb lo que haureu de triar a nom de qui el voleu posar (pare o mare). Els descomptes solament son pels alumnes, pares i/o mares socis d’aquell carnet. Es intransferible. (Si vols tenir un carnet tan xulo com aquest i no ets soci…també pots venir i fer-te)

Esterem tots els matins de 9 a 9.30, a la sala Ampa, de moment durant el mes de Novembre.

Si algun soci no pot recollir-lo en aquest horari, que escrigui un mail a info@ampaserradelobac.org, ens indiqui a nom de qui el vol tenir, i mirarem de quedar en un altre moment.

El carnet es renovarà al inici del curs vinent.

Us esperem a partir de dilluns!!!

L’AMPA CREIX AMB TU.