Bibliografia i proposta d’activitats Xerrada “Infants i Dol”

Estimades Famílies,

Ahir un petit grup de famílies del Serra de l’Obac vàrem tenir el plaer de compartir la tarda amb la Cristina Cuesta, psicòloga especialitzada en el dol.

Ens va explicar de manera molt senzilla i amena com sentien els infants la pèrdua d’una persona estimada segons l’edat i depenen de les causes de la mort.

Tal i com ens va prometre, us fem arribar la Bibliografia i Proposta d’Activitats que de ben segur podrem aplicar amb els nostres infants per poder treballar de manera conjunta el Dol amb ells.

Aprofito per fer-vos arribar la proposta d’un taller que ella imparteix aquest proper mes de Maig, per si alguna persona estigués interessada:

“El taller es diu “Viure més enllà de la por a la mort” i serà tots els dimecres de maig (5, 12, 19 i 26) de 18 a 20 hores (8 hores en total). En ell, abordarem temes com prendre consciència de com ens relacionem amb la mort, de quins dols tenim pendents i de quins són els nostres assumptes pendents amb nosaltres mateixos i amb altres persones. Farem servir activitats artístiques i compartirem experiències per tal d’aprendre a viure amb menys por i més enganxats i predisposats per la vida. Personalment, és un treball que jo vaig fer fa anys i que va marcar un abans i un després en la meva vida i en la meva relació amb la mort, per això m’he decidit a oferir-ho. El preu del taller és de 50 Euros per tot el mes i, a més de les 8 hores de taller, disposareu de mi quan ho necessiteu un cop finalitzat aquest, per consultar dubtes o acabar de tancar temes que puguin quedar pendents.”

Tal i com ella us va oferir us passem les seves dades per si alguna família necessités contactar-la :

Cristina Cuesta – Psicòloga Col·legiada 25761

cristina.cuesta@copc.cat – 663 998 286

Aprofitem per agrair l’assistència a totes les famílies que hi vareu ser i esperem que hagueu tret el màxim profit de la xerrada.

Moltes gràcies

Comissió Avantatges Famílies Sòcies