AMPA SERRA DE L’OBAC – GUANYADORS PRIMER PREMI RUA INFANTIL TERRASSA 2018

L’Ampa Serra de l’Obac ens proclamen comparsa guanyadora en la rua infantil de Terrassa 2018 amb el lema “L’aigua és nostra”, fent una clara referència al procés de municipalització d’aquest servei que viu la nostra ciutat.

Des de l’Ampa volem agrair a totes les famílies que vàreu participar, en especial aquelles que vàreu col·laborar tallant teles, proporcionant confeti, el generador, el remolc i com no muntant la nostra espectacular carrossa, disseny de Rubén i Abel, dos pares de l’escola. No oblidar-nos tampoc dels nostres coreògrafs, que ens ajuden a tenir unes grans performance davant el jurat. I a l’Escola Serra de l’Obac també per cedir-nos les instal·lacions per poder confeccionar la carrossa.

Però aquest gran èxit no hagués estat possible sense l’esforç, la feina i la gran dedicació de la nostra Comissió de Carnestoltes formada per quatre integrants, Anabel, Sonsoles, Loli i Rubén. Ells 4, junt amb col·laboradors espontanis, han portat el pes de l’organització i la realització de la rua es tota gràcies a ells.

Per aquesta raó, en aquest moment d’eufòria i gran alegria us demanem a totes les famílies que per poder seguir participant en la Rua Infantil de Terrassa necessitem més mans a la Comissió i així poder seguir sumant èxits. No dubteu en fer-vos col·laboradors actius i escriviu-nos a carnestoles@ampaserradelobac.org

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!! US ESPEREM L’ANY VINENT!!!!!!

 

Podeu veure més imatges a http://elmon.cat/monterrassa/galeria/6544/1/rua-infantil-del-carnestoltes-2018-a-terrassa

 

Carnaval 2018, 11 de febrer, foto 1 (1024x768)

I el vídeo de canal Terrassa on sortim al minut 15 i al final del vídeo quan ens donen el primer premi.