AJUTS DEL MENJADOR ESCOLAR CURS 2020-2021


💻 A partir de dijous 28 de Maig s’obre el període de tramitació dels ajuts econòmics per al menjador escolar 2020-2021. Enguany la tramitació serà exclusivament de forma telemàtica i es podrà realitzar fins al 19 de juny.

📱 Per fer més fàcil la tramitació, les famílies que tenien concedit l’ajut durant aquest curs rebran, entre demà i dilluns, un missatge de text amb un enllaç a l’esborrany de l’ajut. Hauran de revisar l’esborrany i si totes les dades són correctes, validar-lo. Si les dades no són correctes, hauran d’omplir un formulari de modificació a través d’aquest enllaç: https://aoPberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7946.

▶️ En el cas de les famílies que vulguin tramitar una nova sol·licitud o que no hagin rebut el missatge de text, han d’accedir a partir de demà al formulari del següent enllaç: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=3501.

☎️ En cas de necessitar ajuda per a la tramitació, podeu trucar al 010 per demanar cita prèvia amb el personal tècnic de Serveis Socials, que en el dia i hora acordat contactarà per ajudar a fer el tràmit de forma telemàtica.