Targeta de transport públic T-16 per infants de 4 a 16 anys

Què és la targeta T-16?

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l’any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de familia, que s’ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d’aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l’any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l’àmbit del sistema tarifari integrat.

La targeta T-16 és gratuïta en la seva primera emissió i té un cost d’emissió de 35 € que serà repercutit a l’usuari en l’expedició del seu duplicat. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l’any en què es compleixen els 16 anys.

Per a la gestió i sol•licitud de la targeta T-16

Contacteu amb l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà – AMTU

Truqueu al telèfon 900 901 416 (opció 1) o feu clic aquí

L’horari d’atenció telefònica és de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18h de dilluns a divendres.

Comissió Mobilitat