3era Terregada de Jocs. Dissabte 20 de maig.

Dissabte 20 de maig us convidem a la 3a Terregada de jocs a la plaça del Vapor Ventalló de Terrassa. La Terregada és una activitat que s’emmarca en la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Us animem a venir a un espai a l’aire lliure ideat per jugar de mil maneres. Un lloc per descobrir jocs de tots tipus i per aprendre a jugar.

Qui organitza la Terregada?

El Servei Local de Català, el Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i l’associació Stas Tarat

Què hi trobareu?

Taules amb jocs perquè hi pugui jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que vulguin conèixer les darreres novetats.

Qui hi col·labora?

Comptarem amb l’ajut d’Abacus, Òmnium Cultural Terrassa, Plataforma per la Llengua, l’Escola de maquillatge Vilamanyà… I, si voleu, podreu fer un mos perquè hi haurà tastets de botifarra terregada servits gràcies al Gremi  i a l’Escola d’Hostaleria de Terrassa.

 

Què més hi haurà?

Els autors i les editorials  també tindran un espai per presentar-nos els seus prototips i les novetats!… 2Tomatoes, Pak Gallego Arredondo, Singulargames, Plld, Guspira, Coopula, Catalangames, Devir…

 

… amb presentacions i partides de Scrabble, Catan,  Carcassone, X-win, Munchking, etc.

 

Hi haurà un taller dinamitzat per l’experta Nes Planas que ens ensenyarà a crear la nostra joguina.

 

I tindrem la col·laboració d’en Miqui Giménez que completarà els diferents tipus de jocs de taula amb  jocs populars i tradicionals que distribuirem pels diferents espais de la plaça (bitlles, bèlit, xanques, morra, baldufes…).

 

L’horari serà de 12 a 20 hores i l’accés serà gratuït.

 

Tot el programa vol ser més que interessant!

Si en voleu fer difusió, endavant!

Us hi esperem! Bon joc!